skip to Main Content
Zwarte Ferrari Van Lego Tegen 'ondergaande Zon'

Een kleine jongensdroom

Ernaast staan, het liefst erin zitten en later als ik groot ben ook nog een keer zélf rijden, de Ferrari en de jongensdroom.

Vandaag de dag zijn die dromen voor mij wel een beetje over. Alhoewel, een Ferrari tot mijn beschikking hebben voor een mooie fotoshoot, dat lijkt me dan toch wel wat. Heerlijke cliché foto’s maken en als dat is gedaan, op zoek naar mijn ultieme beeld.

Een begin heb ik vast gemaakt, met mijn eigen Ferrari ’Nero Mini’. Nu nog wachten op een Ferrari eigenaar die zin heeft in een uitdagende fotoshoot.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Christian Reijnoudt - Photographer / Visual Artist