skip to Main Content
Champignons, Prei, Rode Paprika En Courgette
Champignons, Prei, Rode Paprika En Courgette
Wokschotel Met Kip, Verse Groente En Basmati Rijst
Champignons, Prei, Rode Paprika En CourgetteWokschotel Met Kip, Verse Groente En Basmati Rijst

Eerste food pictures op de blog

Het werd hoog tijd dat in de categorie ‘Products and food’ ook daadwerkelijk ‘products’ en ‘food’ afbeeldingen te zijn waren. Bij dezen een soort van aankondiging voor meer.

Onlangs heb ik de camera met 50mm lens tijdens het koken op het aanrecht gezet. Als ik de gelegenheid zou hebben, kon ik in ieder geval een plaatje schieten. Zo makkelijk is dat nog niet. Een beetje meer planning vooraf zou beter zijn. Twee beelden waren wat mij betreft aansprekend genoeg voor een bericht. De ongesneden groente vooraf en het gerecht wat klaar stond. Leuk detail, het was mijn verjaardagsmaal onlangs.

Het enige wat ik mij had voorgenomen is alles met bestaand licht te doen en een lens met vast brandpunt te gebruiken, de 50mm. Het is fun om te doen, het koken duurt twee keer zo lang en je handen wassen is nog belangrijker. Het smaakte naar meer, dus ik heb wel een aantal leuke food projectjes in gedachten.

By the way, het eten was lekker! Gewokte groente met een beetje sojasaus, five spices chinese kruiden, kipreepjes en lekkere basmati rijst.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Christian Reijnoudt - Photographer / Visual Artist