skip to Main Content

CHRISPYimages is een weblog met vooral fotografie van mijn eigen hand. Op mijn ‘blog’ plaats ik -met zoveel mogelijk regelmaat- foto’s in combinatie met een korte tekst. Soms vormt de tekst een aanleiding en illustreer ik met een foto, andere keren is de foto de aanleiding en dient de tekst meer als een bijschrift.

De fotografie op deze blog bestaat uit eigen miniprojecten en beeldmateriaal van bijvoorbeeld vakanties, bezoeken aan steden of musea en dergelijke. Zo nu en dan maak ik één of meerdere foto’s, speciaal om hier te plaatsen. Op de website beeldwerken.nl is meer werk van mij te zien. Studio Beeldwerken is de bedrijfsnaam van mijn onderneming. De website toont dan ook voornamelijk werk in opdracht.

Back To Top
×Close search
Zoeken
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!