skip to Main Content
Eén Van De Eerste Testfoto's Met De D800

Point & Shoot productfoto als test

Met een nieuwe camera is het altijd even wennen. Wat kan er wel, wat niet, waar is ’t ie goed in en waar op z’n best. Ik zit nu nog in mijn ‘wenfase’. Volgende week dient het apparaat weer net zo samen op te trekken als ik alle jaren met mijn vertrouwde D200 deed.

Voor belangrijke zaken waar de eisen hoog liggen wat betreft de af te leveren bestanden, huurde ik nog wel eens een camera. Dat is voorbij, voorlopig…

Gisteren zat ik aan mijn bureau, mikte en knipte. De lichtmeting is helemaal perfect. Zonder aanpassingen aan belichting, contrast of iets dergelijks is dit resultaat, direct vanuit de camera. De bestanden zijn vol van kleur niet te warm en het werken met hoge iso waarden is een fluitje van een cent. (foto is genomen met een waarde van 400)

Wordt vervolgd.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Christian Reijnoudt - Photographer / Visual Artist