skip to Main Content
De Bialetti Moka Express

Sì, bene! Caffè.

Geen idee waar het allemaal begon, het koffievirus. Ik denk dat ik werd besmet. Nog voor mijn trip naar Italië, dronk ik koffie bij een goede kennis. De bonen werden met de hand gemalen en we bladerden in een boek over de vele facetten van koffie.

Op vakantie in Toscane bestelde ik steevast een espresso. Telkens weer kreeg ik die paar slokjes intense koffie, het was meer koffie in minder volume. Net voordat we weer naar ons Bosch filterapparaat gingen, kocht ik mijn Bialetti Moka Express.

Nu, ruim een jaar later, staat er een keramische handmolen, is het blikje met koffiebonen altijd gevuld en horen we dagelijks de bialettipruttel. Het Bosch apparaat is niet verdwenen, maar heeft wel een stapje terug moeten doen. Het koffieleven is verrijkt, prego!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Christian Reijnoudt - Photographer / Visual Artist