Gelaagd leven en werken

“Hoewel de waarneming nog altijd de boventoon voert en bron is van mijn werk, speelt ook de inhoud een rol als een permanente onderstroom. De Ene manifesteert zich in de wereld, verwondering heeft een plaats gekregen in mijn leven en werk. Veel vaker is ook Zijn werk aanleiding tot het maken van mijn werk.”

202012-CRW202
Drawing-home

Mijn werk is altijd 'naar de waarneming' en in de werken op papier 'naar aanleiding van de waarneming'. De wereld zien, ontdekken, mij erover verwonderen, dat doe ik vooral in de natuur en in de stilte van mijn studio.

 

Ik nodig je van harte uit hier mijn werk te ontdekken en kom ook zeker nog eens terug. Zowel mijn werk als ook de website is momenteel volop in ontwikkeling en dat zal zeker zichtbaar worden.

202103-CRW-Festival
Get my

ART WORKS.

Ik werk veelal vrij volgens mijn eigen ontwikkeling en opdracht. Wil je mijn werk in het echt zien, overweeg je een aanschaf of wil je eens verder praten, ik nodig je van harte uit voor een bezoek of wandeling!

 

Wil je iets aanschaffen, maar zie je niet direct wat je zoekt? Zo nu en dan werk ik ook in opdracht. Neem gerust contact op om een en ander te overleggen.

Christian Reijnoudt | Rhenen | hallo@christianreijnoudt.com | 0616 512 287

Christian Reijnoudt - Photographer / Visual Artist