skip to Main Content
Stroomgebied Van De Nederrijn Bij Amerongen, Gezien Vanaf De Lekdijk.

Wandelen versus fietsen

Ik prefereer het fietsen boven het wandelen. Na enige jaren op een racefiets kan ik die conclusie wel trekken, kennelijk heeft de prestatiedrang bij mijn keuze voor bewegen de overhand. Al kan de keuzestress tussen deze beiden behoorlijk oplopen, zeker in de bergen. Toch heeft mijn fietsvoorkeur een nadeel.

Buiten sporten en bewegen is fantastisch. We mogen vrij genieten van een prachtige schepping. Dat verwondert mij wel eens, ook als ik op de racefiets zit. De meeste ritten maak ik alleen en dan stap ik nauwelijks af. Het onderwerp van mijn verwondering vastleggen komt dus weinig voor, al ‘adem’ ik het wel in.

Onlangs wandelde ik, samen met een goede vriend, over een klompenpad. We waren verrukt toen de wandeling de Lekdijk opvoerde en we zicht kregen op het stroomgebied van de Nederrijn. We stonden zomaar even stil, want dat kan dan. Na het kijken nam ik een snapshot, om herinneringen levend te houden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Christian Reijnoudt - Photographer / Visual Artist