skip to Main Content
Grassen En Grind In Moderne Tuin
Grassen En Grind In Moderne Tuin
Sfeerbeeld Van Straatwerk Tijdens De Aanleg Van Een Tuin.
Moderne Erfafscheiding Met Betongaas En Heidematten
Grassen En Grind In Moderne TuinSfeerbeeld Van Straatwerk Tijdens De Aanleg Van Een Tuin.Moderne Erfafscheiding Met Betongaas En Heidematten

Zoeken, uitzetten en volgen

Onze hovenier legt momenteel een deel van de tuin aan. Ik werk mee en geniet van dit werk. Drie sfeerbeelden van een tuin in wording.

We begonnen met het zoeken naar lijnen. Op een achternamiddag, in een verwilderde tuin waar niets meer recht, maar ook niet rond was. We vonden eenvoudige lijnen voor de straat, pergola en ook voor de zon en ons zicht. Wat later zagen we alles terug wat we die middag vonden, alles in één mooie tekening.

Vorige week werd begonnen met het uitzetten van de lijnen. Paaltjes en touwtjes verdeelden de tuin. Terrassen, pergola, straatwerk en plantvak, alles kreeg al vorm. Toch was er nog niets, behalve veel zand.

Nu worden de lijnen gevolgd. Waar paaltjes stonden, staan nu palen. Tegels bedekken het zand en de plantvakken wachten op mooi groen.

Meer zien?
Wil je meer zien van het werk van deze hovenier? Bezoek de website van RKB hoveniers.

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Interessante foto’s. Vorige week had ik ook een hoveniersbedrijf aan het werk en het was inderdaad mooi om te zien hoe de tuin transformeerde. Helaas geen foto’s van gemaakt, maar straks misschien wel als alles in bloei staat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Christian Reijnoudt - Photographer / Visual Artist