skip to Main Content

‘De zon kwam en zat aan tafel’

‘De zon kwam en zat aan tafel’, zo heet het werk op de foto. Onlangs is het vanuit het archief op zolder weer in de lijst gezet. Nu nog een prominente plek, maar dat vereist een nieuw gaatje in een muur…

Inmiddels siert het werk al enige tijd mijn vloer, muur en plint. Ik wen aan de flexibele plaats die het heeft. Sterker nog misschien blijft het hier nog wel even staan. Het was namelijk de zon die weer van zich deed spreken.

Zo’n twaalf jaar geleden scheen de zon door een stoel tegenover mij. Het was aan mijn Rotterdamse keukentafel, ik schetste, Drie jaar later ontstond het werk. De zon schijnt weer, en speelt opnieuw een spel.

Heb je interesse in dit werk, neem gerust vrijblijvend even contact op via de contactpagina of via beeldwerken.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Christian Reijnoudt - Photographer / Visual Artist